Nieuwe collega gezocht! Medewerker bediening (part time 16-24 uur/week)

Wil jij, samen met ons, het verschil maken in de Amsterdamse horeca? Als onderdeel van een top-team onze gasten echt in de watten leggen? Dan hebben wij een baan voor jou!

Wie zijn wij?
Kessens is een ontbijt- en lunchrestaurant ( +/- 65 zitplaatsten) in hartje Amsterdam. Een gezellige zaak die warmte en service uitstraalt. Naast heerlijke broodjes en gerechten staat de service hoog in het vaandel. De beleving die gasten ervaren tijdens het bezoek moet namelijk net zo belangrijk zijn als hetgeen zij eten en drinken. Ons team bestaat uit 14 enthousiaste, jonge collega’s.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand die het van nature leuk vindt om gasten te bedienen, service te verlenen en bezig te zijn met lekker eten en drinken. Ook ben je flexibel, stressbestendig, collegiaal, vrolijk ook als het lekker druk is, spreek je Nederlands en Engels en heb je een goed gevoel voor humor. Ervaring in de horeca is vereist. Het is belangrijk dat je het, net als wij, echt leuk vindt om goede service te verlenen en mensen met een glimlach te zien vertrekken.

Wat bieden wij?
Je komt terecht in een gezellige omgeving met enthousiaste collega’s, midden in de bruisende Jordaan.

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Reageer dan snel door je CV en korte motivatie te mailen naar info@kessensamsterdam.nl.